#KampMorranaardenhaag

29 juni waren de initiatiefnemers van Kamp Morra, samen met 8 jongeren uit Morra in Den Haag om een boekje over Kamp Morra te overhandigen aan Tweede Kamerleden.

Op 14 april ontvingen de Tweede Kamerleden uit Friesland, Groningen en Drenthe en de woordvoerders asiel en migratie van alle partijen een brief over Kamp Morra met als titel: ‘Belofte maakt schuld’.

Op deze brief is geen reactie gekomen, dat is de reden dat de organisatie van Kamp Morra samen met acht jongeren uit het dorp Morra op 29 juni naar Den Haag ging. Ze willen zichtbaar maken dat er draagvlak is voor deze kinderen, meer dan 3.000 poppenmakers staan achter Kamp Morra en de boodschap! Uit heel Nederland maakten mensen poppen, werden er gesprekken gevoerd en was en is de conclusie dat het tijd is voor een humaner beleid.

Tweede Kamerleden van D66, GroenLinks, PvdA, Partij voor de Dieren en Volt waren aanwezig om het boekje in ontvangst te nemen. Daarnaast kwamen Kamerleden van SP en CDA nog snel even langs voor een boekje!